Most megin írok egy kis recepteket én hogy készítettem csirkét.Csirke mel filéből és pujka mell filéből készült. Kb 6 kanál liszt egy kávéskanál majoranna egy mokkás kanál pirospaprika és bórs.Ezeket össze kevertem a tepsi aljját ki olajoztam,majd a hús szeleteket be mártogattam a lisztbe és szépen sorba leraktam .Ez után 15-20 deka füstőlt sajtal megszórtam,na persze előtte lereszeltem.1 nagy pohár tejfőlbe öntöttem kb 1 dcl olajat és 4 gerezd apróra vágott fokhagymát és ezzel szépen nyakon öntöttem .Előmelegített sütőben alufóliával letakarva 190 fokon 40 perc-ig sütöttem ,majd levettem a foliát és légkeverővel szépen meg pirosítottam a tetejét. majonézes karfiol salátával és rizzsel tálaltam.
Tiramisu.3 tojás,3.5 dcl tejszi 20 dkg kristáj cukor 25 dkg maszkapone sajt,kb 30-36 db babapiskóta. A tejszint kemény habbá vertem a sajtot is szépen kikevertem és mentek a hütőbe.A 3 tojást a cukorral együtt forróvíz felett kevergetve besürítettem amikor jó vólt egész kihülésig kevertem habverővel. A zselatinról elfelejtkeztem ,mert elötte azt is elkevertem kb 1 dcl vlangyos vízben és forrás pontig melegítettem, majd addig amig a tojással végeztem szépen meg kötött.Beletettem a forró vizbe a kislábosomat és amíg a többi bele valót össze kevertem addig szépen híg lett újból. A sajt krémbe óvatosan bele fórgattam a tejszínt majd a tojást és végül a zselatint.1dcl vízbe felfőztem 1kanálcukorral 1 kanál kakaót egy kanál kapucsinót és 6 kocka torta bevonó csokit tettem bele egy kis ru aromát ha szereti valaki akkor rumot és ebbe mártogattama babapiskóták felét,leraktam egy jénai aljára rá a krém fele majd újból a mártogatott baba piskóta majd a többi krém.Tetejére kakaó pór.Jó étvágyat.