4 egész csirkecomb 30 deka darált sertés hús,1 tojás 1 kis fej vörös hagyma,1 kávés kanál piros paprika 1kanál piros arany csipet bórs,kakukk fü 1kis kanál delikát .A hagymát egy kanál étolajon megfuttatom persze előtte teszek rá annyi sót amennyi a tőltelékhez még kell.Ha a hagymát sósan készítem akkor nem ég az ember gyomra tőle,mert el tud párologni belőle az illó olaj.Majd az egész fűszer mennyiséget össze gyúrom a sertés hússal. A combokat enyhén sózom,egy kis tepsit vagy jénait ki kenek vékonyan olajjal vagy ha van vajjal a csirke combok bőrét fel lazítom és a tőlteléket alárakom. mindegyik comb tetejére öntök kb 1 kanálnyi olajat és alu fóliával befedem.Nekem el fért melette a köret egy másik jénaiban.
Sűlt cékla kb fél kiló céklát meghámozunk meg mossuk és ha nagyok akkor fébe vagy 4 fele vágjuk.A jénai alját ki kenjük 1 kanál étolajjal beleteszünk 4 gerezd foghagymát amit hélyastól össze zúzunk 1 kiskanál oregánót 4 kanál balzsam-vagy alma ecet 1 kanál méz a céklára én tettemrá egy kis majorannát is és egy kicsi sót.majd még meg locsoljuk kb 5 kanál étolajjal.Alapossan lefedjük ha van teteje azzal vagy alu fóliával. mind a két adagot a húst és a céklát 190 fora előmelegített sütőbe tettem .más fél óra után a húsról le vettem a fóliát ,bekapcsóltam a lég keverőt és húst locsolgatva addig sütöttem még szép piros nem lett.Szerintem nagyon finom.Jó étvágyat hozzá.